Одинокая

По щоці скотилась сльоза
Згадую посмішку різних облич
За вікном сумує гроза
Ніби зачаровує зірками ніч

Нема кому сказати слово
Тільки собі все розкажу
Моя мрія така кольорова
Нагадує ніжну теплу весну

Одинокая плачу біля вікна
Солона крапля впаде до ніг
На серці ніби пришла зима
Бачу холод далеких доріг

Напевно дощ мене розуміє
Який стукає там на даху
Його теж ніхто не зігріє
Він розбиваєтся в снігу...


Рецензии