Я згадками багата

   Василю Карповичу Єрмоленку-
вчителю української мови і літератури
    

Приємних вражень власниця,
Бо  згадками багата...
Я - знову п"ятикласниця
І ці години - свято.

Лились слова красиві,
Між парт - повільні кроки.
Мій вчитель мудрий, сивий
Для нас ТВОРИВ уроки.

До класу у віконце
Хмаринка заглядала.
Як соняхи до сонця-
Голівки повертались

До Вчителя, до Слова.
Він знав такі слова,
Що райдугою мова
Засяяти могла,

Стрімким потічком стати,
Іскритись водограєм...
Я згадками багата,
Щаслива  рідним краєм.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.