Zustrity svitanja

Так буває, що сам не знаєш,
Що ти відчуваєш.
Коли в круговороті життя
Переплутались всі почуття.

Коли хочеться кричати,
Та набагато простіше мовчати.
Коли біжиш в обійми твої
І не бачиш правди сумної.

Коли реальність у снах
А в житті все в напівтонах.
Коли розплющуючи очі
Чекаєш знову ночі.

Де істину віднайти?
Хто зможе ощасливити?
Коли захочу знов зустріти світання?
І не знайду я поки відповіді на ці питання..


Рецензии