Чекання

Чекаєш на двінок,
Чекаєш на поцілунок
Чекаєш на подарунок
Чекаєш на порятунок.

Та чи не забагато «чекаєш»
Не думаєш про те,що час свій гаєш?
Життя мов кінострічка
Швидко тече гірська річка.

Усе прийде й пройде
А час минає,він не жде.
Тому живи без надій
Усьому,що маєш радій.

Пий чашу життя до дна,
Насолоджуйся щодня.
Завтра,післязавтра,новий день.
Попадай по центру своїх мішень.


Рецензии