Твоя солодка мрiя

                Бажання розмальовують уяву.
                В безмежності краси – лиш я і ти.
                Ми поки що з тобою маєм право
                Лиш в мріях досягнути висоти.
                Автор.
Природа… Свіжість… Тільки ти і я.
Бажаннями повінчані долоні.
І погляд ніжністю взаємною сія,
Й два сЕрця – в романтичному полоні.

Поезія єднає і п’янить.
Душа щемить від надлишку емоцій.
Твій голос переливами дзвенить. –
І я тону в тім чарівнім потоці.

Мені читаєш лірику свою. –
Від почуттів і Образів вмліваю.
Знов вабиш душу пристрасну мою
До свого віршосплЕтеного раю.

Вже повна цноти лазурова ніч
Зірковістю ідилію вкриває. –
І ми в її тенетах віч-на-віч
Плоди натхнення в пестощах збираєм.

Ти розсіваєш творчості росу
І дУші закликаєш до єднання.
Разом ми сотворяємо красу
З миттєвостей грайливого бажання.
                06.07.2012р.


Рецензии