Ca-n poveste

Ce liniste domina in camera-i pustie,
Si doar incetisor adie-o rasuflare.
Din perne se revarsa lumina aurie,
O gingasa fiinta nu are astimparare.
Caci somnul nu mai vine, se chinuie in noapte
Copila dragalasa, iar timpul isi ia zbor
Cind la urechea mica alearga mii de soapte
Invaluite-n taina duiosului amor.
”Ce dulce imi vorbeste sau poate am visat?”
De ce se simteoare usoar; si placuta?
Ea vede cum se-apleac; o umbra peste pat,
Un print incintator o stringe, o saruta...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии