Укра на моя

Україна моя то ліси і поля…
Україна моя – це дубрави…
Україна моя в моїм серці живе…
Я кохаю її до безтями…

Приспів:
Україна ти завжди в моїм серці…
Україна ти гарна мов Весна…
Ти душу свою віддаєш Веселці…
Щоб душа твоя була знов молода…

Україна моя то є доля моя…
Україна моя ти єдина…
Україна моя то красиві міста…
Вона пестить нас всіх наче мама…

Україна моя то є рідна Земля…
Україна моя ти на віки…
Україна моя то є спів солов’я…
У гаю, що навколо тій річки…

Україна моя в моїм серці знайшла…
І надію й кохання і мрію…
Україна моя я знайду ту любов…
Щоб ти знов розквітла всім на втіху…

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/692-ukrayina-moya.html


Рецензии