Не вiр

відповідь на вірш "жіночі обіцянки"

Не вір ні п’яній, ні тверезій,
Для них слова, як нам банкноти,
Лиш вчинки в долі на терезах,
Говорять – ми банкіри чи банкроти.

А  жінка теж слово тримає,
Коли сказала – « будеш мій»,
То павутину так сплітає,
Що ворухнутися не смій.
 
Стає тоді миша сіренька,
Піранью , що відчула кров,
Що  поглине тебе легенько,
За твою пісню про любов.


Рецензии