***

Буває варто розбиватись в кров,
Вмирати знов і знов, якщо потрібно.
Одна лиш мова серед тисяч мов
Шепоче серцю те, що необхідно.

Одна рука підтримає завжди,
Одна душа пірнатиме до раю.
Якщо ми поряд будемо іти
То не впаде ніхто із нас - я знаю.


Рецензии