Бiлий птах

Білий птах летить за мною
Білий птах, а я сумую
Біле поле, білий ліс
Забіліло все наскрізь
Мабуть це зима прийшла,
А не білий птах летить
Пташенята білі – сніг
Падають мені до ніг
Я сумую і гадаю
Зиму цю я не чекаю
В мріях бачу
Білий птах летить
Крізь земля вся розквітає
Люди радісні, щасливі
У своїй рідній країні
Білий птах пісні співає
Він дружину зазиває
На стовпі його гніздо,
Там любов живе давно
У птахів треба навчатись,
Як кохатись і любити,
Як родину, так й країну
Білий птах за мною летить
Він вітає мене крізь
Білий птах в мені живе
Він гніздо своє там в*є
Стереже любов мою
Білий птах і я летимо
Над омріяній землею
Над степами і лісами
З білим птахом крила маю
Разом пісню ми співаємо
На душі весна, журба
Долі кращої нема
Більше навіть не сумую
Білий сніг, люта зима
З білим птахом крізь весна.
                18.10.2011р.


Рецензии