В рш про весну

Ось і настала весна
Дороги покриті водою
Водою нового життя
Що весна несе за собою.

Уся весна - єдине свято!
Жіночий день святкуємо завжди,
Цілуємо жінок завзято
І пелюстками сипемо мости.

Радість життя дарує весна'
Дарує людям почуття
І я скажу по правді, чесно -
Всім відкриває сенс буття...

Весною виростають квіти
На не розкритих тих шляхах
Там де дерева свої віти
Розпустять, як в твоїх думках.

Весняні дні - найкращі миті,
І бережемо їх завжди.
Й клеймом у пам'яті відбити
Повинні весняні квітки.


Рецензии