Нитки щастя

Міфи грецькі зрідка
Кажуть про людей,
І у казках нитка
В щастя приведе.

І якщо побачиш,
Нитки щастя ти,
То скоріш лови їх
Поки не втекли.

Як втечуть, то знай же
Друзі є завжди,
Нитки допоможуть
Завжди віднайти.

І кохання справжні
Щастя принесуть.
І у серці, майже,
Рани заживуть.

Чому «майже», мабуть,
Запитаєш ти,
Бо душевні рани,
Не загоєм ми.


Рецензии