Дожити до ста

Бажаєш дожити до ста,
Не час для вагань ти чуєш,
Здається навколо пітьма,
Чужих немовлят ти годуєш.

Бажаєш дожити до ста,
Вважаєш,що час для світанку,
Така ти "важка" і проста,
Не з*їсти чужого сніданку...

Бажаєш летіти вперед,
Попутного вітру у крила,
По морю плисти посеред,
Та тільки чужі ті вітрила...

Бажаєш дожити до ста,
І є навіть в серці надія,
Та тільки як небо проста,
Всього лиш це мрія...


Рецензии