Тяжкий тиждень! обережно укра нська мова

Понеділок. Зайнятий дуже
Пішов дощ. Я рахую калюжі
Планам кінець вперед рахувать
Сьогодні точно не буду вмирать.
____
Сонний Вівторок падає з даху
Після новин знов плачу від жаху
Слабкість та злість цікавий коктейль
Я відчуваю ще не той день
______
А Середа впевненість має
Тільки мені от не вистачає
Швидко як ластівка тіло летить
Шкода наснилась мені тая мить
__________
Ось і Четвер в петлю не полізу
Бо є мольберт, пишу Мону Лізу
Пензлик танцює, гарно так друже
Знову живий ввечері й злющий
______________
П’ятниця мовчки зламалась трубою
Мокрий брудний фліртую с тобою
Смерть не мовчи !Я не програв бою
Бо майже там під твоєю косою
__________________
Ну а Субота день відпочинку
Просто цілую в небі хмаринку
Хочу летіти з нею далеко
Ну а по радіо крутять Дайнеко*
_______________________
Неділя! кінець ніби так близько
Тільки живий і в думках щось слизько
От би зламати шию хоч там
Книжку дивлюсь там малюнок Фіг вам!
________________________________
Тиждень минув той, тисячний, знову
Хоч не скажу вам більше ні слова
Я ще живий але не скорюся
З’явиться час відразу уб’юся
++++++++++++++++++++++
* Дайнеко Виктория Петровна (12 мая 1987; Кировский, Талды-Курганская область, Казахская ССР, СССР) — российская певица и актриса, выпускница и победительница «Фабрики звёзд-5».


Рецензии