Iнтимна лiрика...

Інтимна лірика... Душа співає томно,
кохання марить знову... Навпіл серце...
Жага знайома... Пристрасті джерельце
прокинулось у тілі безпардонно...
   
Інтимна лірика... Крізь час відчую: ніжно
Мій погляд пестив небеса над нами...
Я почувала, ніби бур’янами
вростаємо у землю дивовижно...
 
Інтимна лірика - не тільки секс азартний,
Стосунки мають колір мрії сонця...
Палає пам’ять – вбито охоронця,
що почуттів моїх стояв на варті...
   
Інтимна лірика... Я досі вірю в долю:
Відкрила вікна, двері. Все чекаю...
І вітер змінить напрямок до Раю,
а птиця щастя вирветься на волю!
 
Інтимна лірика...

22. 05. 2012

Малюнок Надії Соколової "Коханці"


Рецензии