Пiсня - донька наша

Десь заховались хмари,
Десь розчепились пари,
Вони уразом йдуть,
Вже різними шляхами.

Десь загубились люди,
Поцілували в губи,
Тих слів не бачили, коли,
Верталися на зустріч.

Не зупинялися,
Не доторкалися,
Лише з'являлися,
У снах,
Вода одна,
Віч-на-віч.

Без сильні та щасливі,
Коли зраділи зливі,
Зустрілися у двох,
На сторінках, у житті.

Одягнена у правду,
Мальована насправді,
Заради тиши, що між нами,
Пісня - донька наша.


Рецензии