В моiх словах немае дивовижi

(Вельми шанованій мною читацькій аудиторії)

В моїх словах немає дивовижі,
Та ви чомусь знаходите її.
Невміло ще стаю на творчі лижі,
Й вершини не підкорені мої.

Слова мигтять в калейдоскопі мозку,
Кульгає непідкований Пегас.
Зібрати пазли-рими ой, непросто, -
Малюнок в думці губиться щораз.

Знаходжу й знов захоплено малюю,
Полову вирізняючи в зерні.
На дивовижні образи полюю,
Хоч рідко це трапляється мені.

Так і пишу. Поєдную строкато
В сплетінні хаотичному слова.
Та я й томУ, скажу відверто, рада. –
Від дум відпочиває голова.

Щодня римую праведне і грішне,
ЧасОм Пегас приходить і вночі…
За сприйняття і відгуки розкішні
Я вдячна вам, шановні читачі!
                03.07.2012р.

 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.