Ты Ш дагГонышь сто блохШок,

Колы ты ныц ны КоньНюх Быць

Ну, да й вот мы гоООндэ
Прам в отЧайЯньНик з Мордо й
Дойимо КороООвух
Гой да й вот как догБрэ СТ. ИнакоМыхъСлякщь, що ты, мы бугДымо опСлукГовВывВаць?
Да пошов бы ты к…шорТам!
Дэ й наВВись табе взь шор влад.

Пырыд зацьМиньНям Монд наш
Ты Ш дашый, ой, пак догЗвойНыхСИК
НавытьКый с КыйОф до Ж Соньця, дэ но, ох, с пар жыдочКав.
Да й КаваЛейРийка Ш сохНэхт
Прам-такы й по й той ЛохШакДзик,
Шо пошла за грыбБочкы Ш
Да но кышкы знайдь солёнымы.

Былыся-былыся сёкСтры
Да но посёклы платьтё зе, Х.
А ты позехуй но в МорДук, шо захававШыс фси й номМыр…
Гой до й жытков, бач, ядРонНых.
Шоб на вас вжэ з дви бонБы й
Бый вас, гадаф, марКовка й
Да от така, бы в ЯгнёнКа МАЙн.

Мы пошлы тут стирНёМась! Ну, Ж нагрилы й тры, шо ты мни,
Гаш балийкы  та й з ноООчфамМык.
Бо Ж пыкло натто сонНычКох.
КохХаф дифЧынКу Сь КохНо ваш, да от пак здарРыльЛёсь, лёс…ныйАсьМошНый в вас.
Да на пычы хоть шо гонДычкы вш
ВшыВВым тым муХХаМорКфам чы фш.


Рецензии