Хочу чаю

Чоловік уранці Раю
Будить ліктем в бока:
— Приготуй швиденько чаю —
“Яви” чи “Маброка”!

— Відчепись, погане стерво!
Бач, чого схотіло!
Ні одне ще не померло
Без такого діла!

Нализався самогону
Ти без міри вчора.
Пити чай — нема резону —
Похлебчи розсолу!

Ти ізвечора, п’янчуго,
Брався посуд бити…
За які тобі заслуги
Маю чай варити?

— Помираю!.. Чаю хочу!..
Що, надула губи?
Приготуй за гарні очі!
І… за цілі зуби!


Рецензии