Хитрi мишi

— В мене — чисто водевіль
В хаті відбувається:
Над котом мишачий рід
Попросту знущається!

Вже Тарзана довели
Кляті до істерики.
Просто травлю почали
Знахабнілі стерви ті!

— Жирні мишки для котів —
“Віскас” свіжозловлений.
Чим їм кіт недогодив?
Чим незадоволені?

І що можуть гризуни
Втнути над Тарзанкою?
— В мишоловці сир сухий
Мажуть валер’янкою!


Рецензии