Ихня правда

По райцентру походжає
Фіфочка-москвичка.
Українське гудить, лає —
То така в них звичка.

Все в нас криво, кособоко.
Ціни — нереальні.
Ми — тупі. Вони ж — високо-
інтелектуальні!

І собаки наші — бяки.
Сало — піснувате.
І дорожні навіть знаки
Не такі строкаті…

— Всьо здєсь прєсно! Економно!
Тєсно!.. Дальше!.. Дольше
Вон тот дом у гастронома
В русскіх бил би бо-о-ольше!..

А я вірю в те, що чую
З ходу, без вагання.
Бо я знаю: та споруда
Зветься “Психлікарня”!

 Херсон, 2004.


Рецензии