Кожному сво

Перший дядько був гурманом.
Чом би й не поїсти?
Досить тільки із дивана
В кухню перелізти.

Другий — той любив поспати.
Сон — щоб повноцінний!
І “самсунг” перемикати
Пультом дистанційним.

Третій спирт любив вживати.
Будь-який: медичний,
Той метил, що в самогоні,
І етил — технічний.

Зовсім іншим був четвертий:
Чесний — пошукати!
Наполегливий, упертий…
Тільки б працювати!

Так усе життя й ішачив
Дядько “безпородний”:
Злий, невиспаний, тверезий,
Бідний та голодний.


Рецензии