Не ясно

На прийом до чародійки
Із далекого села
Розхвилювана Марійка
Ворожити прибула.

Привезла шманделик сала,
Банку меду налила,
Ще й торбинку (щоб не мало!)
Вермішелі додала.

Віддає усе без жалю,
Каже: “Можу й доплатить!
Я уточнення бажаю,
Як мені надалі жить?!

Ви мені уже гадали
Років п’ять тому назад.
Шлюб щасливй обіцяли
І ватагу дитинчат.

Діти — є. Життя шалене.
Бабський вік — короткий лік…
Тож скажіть, коли вже в мене
Буде врешті чоловік?”


Рецензии