Гей, мужики!

Боже, а які “мужчини”
В нас були колись?!
Зараз — як оті руїни:
Геть перевелись!

Жерти, пити — ось турбота.
Жить — щоб в вус не дуть.
Секс для них — тяжка робота.
Тільки б “сачконуть”!

Зверху ляже — засинає.
Знизу — не дихне.
Збоку — в телик зазирає —
Кайфу не збагне.

Сяде — пузо заважає,
Наче барабан.
Стане — зразу геть тікає
Риссю на диван.

Тому вас попереджаю:
Бійтесь, мужики!
Роги вам понаставляють
Скривджені жінки!


Рецензии