Де беруться д ти

Хлопчик до батька
Недавно звертається:
— Татку, а звідки
Дитинка з’являється?

Знічений батько
Почухав потилицю,
Вуса посмикав,
Потер свою вилицю…

— Звідти, куди ви
Батьків посилаєте
Часто і густо,
Коли підростаєте!
        А.Я.


Рецензии