Нема Его - нема i смертi

Якщо котитися кулькою  ртуті
З градусника в нікуди
Якщо розмазати себе і дійти до суті
Залишаться ль правила і рахунки?

Немає Его - немає i смерті
Бо нема чому вмирати
Все і так вічно як cаме час
Що не втомиться бігти


Если катиться каплею ртути
С градусника в никуда
Если размазать себя и дойти до сути
Останутся ль правила и счета?
Нет Эго - нет смерти
Ибо нечему умирать
Всё и так вечно как время
Не устающее бежать


Рецензии