там далеко

Там далеко, за край. я ж то знаю,
Є чарівна місцина. сади.
Де живуть всі ті мрії, що маю
Де на мене чекаєш ти...

Ти красивий, шалено звабливий.
Твої очі - мій яд, мої сни....
Там життя має ритм неквапливий
З пряним присмаком тої весни!

Ти чекаєш на мене. Я знаю...
на усмішку, на очі ясні!
Це не вигадка. Це все буває.
Я ж то бачила! хоч би й ві сні!


Рецензии