ГолоСом слив ззиж паРу Ж Слиф,

Шо тут ОсЛищ
Да назудДыв Ш.
Вытяв мы хринь - вытяг жырдынк...
О! и на вам тут таККых Ш.

Мы тута во робымо Сож. Ну, ЖурНаЛыст журыця всим Зь,
Сцё ни СМИ...
Таньк
А ни вузь в Танк.
Но щося так в ПоноМар Ж.

НатТо Мы Ш старр стратыты вас.
Да ва у жар
Прам не брайтСайт,
ЕК колы Машк, ну, да й плийМяськ, Господи, трохы й за й лапк.

От пак нараВВ
Танну смытанк
Гэтой во Спарт,
Шо в миня зь вбрафсь. И да таго вжа, Х, загсКухЧаф...
ПраМА Й-тки екСИК...
Па й Лильк.

Гозыро сливк мы ны скрутыв Ж шэ ек булы да молоды й
Дэся в ДырЖын, бы й в тэщый з двист, Божэ Ж мий, прам на руци Х.


Рецензии