Не марнi намагання

              Натхнення від проповіді
              Віри Іванівни Деркач

Моя рука в Твоїй руці,
Ти держиш мене, Боже!
Сльоза відверта на щоці,
Бо серце чути може.

Ти простирадло те забрав,
Щоб Слово Твоє чула,
Мене завжди у ду'мках мав,
Коли в гріхах ще бу'ла.

Ти знак поставив на лиці,
Твоя я доня,Тату!
В Твоїй правиці, у руці,
Не понесу вже втрату.

Перлина Ти моя, моя!
Я Слово Твоє тве'рджу.
Радію, що давно Твоя,
Втручання не обмежу.

Ти хмарою прийшов в життя -
Я чую обертання!
Іду до Тебе, до злиття,
Не марні намагання.
           29.06.2012

Біблія, Вихід 13:21:
А Господь ішов перед ними вдень у стовпі хмари,
щоб провадити їх дорогою, а вночі в стовпі огню,
щоб світити їм, щоб ішли вдень та вночі.


Рецензии