Шо гэ за май у Заломай

Ага: ны точок так...

Вапит душа ву Дурака: да шо такэ ужэ в Быка Ш!?
Да вин…
Да блин
Туды й сюды Ш Б.
Да нет. Шабаш и в Шабаны.

Ев рос сойЮс усих блатных: да мы такы щэ, шо пынькы!
И вот:
ныМА Й
ны й будэт торг
За й МАЙ бальШой Х.

Хрыстос Гавор, шо вин бальНой Шь.
Ну, Вель зель вуль схапиф уф рот Ш.
Ий ВельзеВул на велик тухт…
ЗевНуль…
Ий в нуль Зь.

В низиНах…
нахЕР каВВуны Ж.
НахЛейПник но узе й Б пиль пивк.
А мы Зь ни зьняйимо, сё нызь выший пайРой зя й крышк.

Визи Зь нас, зинка, до й грыйБиф.
Там в РудсКу Ш скушяЕма й хлипць
ИС тэй мукы, шо й, подывы, Х…з дрожЖах но чырВякы вякы вш.

Ий твар ваняйт улЛад.
Да Лады прама ф сад П. Ню, сцё Б бызь сцёБу сь БуСь в жыдДофк.
Ныц двойЕйТочк в загЛовк.

Такой от YanDekСёк, ну, ловк.
И що робы в борофск?
Зном опЯсьНяйсь
Зь насьТавнь:
НыграматНая я Сь.

В зитках ныц василькоф.
Чогось.


Рецензии