Нидэ чобот взеф панчохы Ш

Да й вот, да й вот тут гондэ шо такое вжэ й?..
НысовМийСтимМость
И с седьмо Виндоё, хэ?
Да мы Ж казалы,
Шо дамо по срацы,
Колы з лиЦэнЗиё ты ПашКы вш.

Прышла розява тут до нас спытаты шэ,
Чы будыш будышнэ
О так ламаты вщэнт.
Бо Ж шо до Пашы ты
Улад допашыш, жыд.
Но чобурна обунТын слабКо Б.

Ну, бо богатый ставШыс
Бунин, бачытэ вшэ.
И на ТоБи ужэ й ий база Зь даных, ХИ. Да ты…да я…да мы
Кал дамы заркы Ш, хо, й
У строЕвой за Евой гоп, Х.

А у в бику Зь ни в Кузь ни й вой: цевой-то ты ни то ни сё зюбБом!
Ах, нич жэ пырыд…
РагЖдегСфом.
ЗатМеньНе Зь Лунус – на покой Ж.
Колы й в Стрельце той Лой К.

Ну, шо мы гондэ гороДылы з ДылДо й…
Да ДохТур Вэб
Святый нахЛебНик Сь.
УчВэрыв добрую вычэРу Ж.

В ружЖо, Х! Па, Х, сена гондэ во щэ Ж.
Що в земЛюг дзе Зь врасЛо й прам. Пока шукалы мы галёшы…в пыньКах охСохВых.


Рецензии