Полювання

Підстрелений птах не літає,
Він тужить за тим що втрачає.
А де ж загубив свою зграю?
Як горе його я розраю?

Злітали вони на світанку,
Ховалися в плавнях до ранку.
Як сонечко в ранці  зійшло...
Родини немов не було.

Так постріли гучно лунали,
І пір'я пташині літали...
Набоєм розбило крилечко,
І кров...жах-краяє сердечко.

Тепер він самотній бідує,
Незнав звідки лихо чатує.
Підстрелений птах не літає,
Він стОгне,в крові помирає.


Рецензии