Спiшу На укр. мовi

Стежки мої - черемухи патлаті,

Промінням сонячним цвіте латаття,

Бузкові зарослі в замріяних гаях,

Спішу струмком, щоб роки наздогнати,

Та граюсь, під веселкою, не я,

Ногами босими в калюжі, після зливи...

Там мама, тато - всміхнені,  щасливі...

Лечу я пташкою на батьківські пороги,

Де - спориші, де - мальви соромливі,
               
Звідкіль взялися всі земні мої дороги


Рецензии
Дякую, Світлана. Добрих доріг Вам і надалі. З пов.
П.С. Черемха, або черемшина. Вибачте, коли що.

Игорь Ярин   16.12.2021 11:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.