У Природи вчитись треба

Наді мной височина,
Нескінченна – нема дна,
Простір  вшир теж  нескінченний,
В нескінченній ми Вселенній,
Але тут  ми не одні -
Безліч  зір  нам шле  вогні.
В безлічі  всіх  тіл  небесних
Хто ж там править,  інтересно?
Всіх на  місце розмістила
Дивовижна чудо – сила.
Вона всесвітнього  тяжіння,
Творить сила притяжіння,
Всі  тіла,  старі і нові,
Живуть в мирі  і  любові.
Ось і нам - старим й  малечі -
Жити всім без ворожнечі,
Глибоко  всіх поважати,
Притягання  відчувати.
Пропадуть хай  всі незгоди,
Будем вчитись у Природи!


Рецензии