***

То любов загубиться,
То кохання вернеться.
В парі вдвох голубляться,
Поодинці сердяться.

Доленька гадалочка,
Доленько зозулечко.
Скажи мені змалечку,
Де живе коханнячко?!..

Буду тобі вдячною,
Щастя зберігатиму.


Рецензии