Обикновени рисунки-53. Бягай

Бягай!!!
Сега, загубил
всичко-
Земята- с родната ни
къща,
полските цветя,
дъгата над
планинските потоци и
старата черква на село…
Повярвай ми!
И падайки ще те
настигна,
за да прихвана
Времето,
което ще мълчи,
когато се обръща,
връщайки ми
лично всичко,
що е взело.
А злобата му- зная,
ще клокочи…
Бягай!!!
Окото ми не ще
да мигне!

Б.Калинов
30.06.2012г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов- Комп. рисунка "Run!!!"



Рецензии