Навчи меня см ятися очима

Навчи меня сміятися очима,
Будь поруч у тяжкий для мене час
В тобі однім моя натхненна сила,
І лиш до тебе спрага почуття...
До тебе хочеться звернутись тихо...
Та не казати так багато слів...
Мені милійше заглядати в твої вічі...
І відчувати дотики душі...
Хай не скінчиться ця любов ніколи,
І буде поруч біля тебе все життя,
Ти - є моєю сильною опорою...
І я тебе нікому не віддам...


Рецензии