Поэтессе из Запорожья

Я бачу тебе на лузі,
В сузір"і ромашок рясних.
Твій погляд очей чорнобрових,
Мені перехоплює дих.

Я бачив тебе в Палермо,
На фресці минулих століть.
Ні повінь ,ні димчаста хмара,
Не згасять ,ту в пам"яті мить.

Ти ,Янгол,що нишпорить в небі
й дарує рятунок щомить!

Неначе яскрава комета,
У темній безодні вночі...
Ти линеш в роках і сторіччях,
В квітневу весняну блакить.

Ти ніби перелітна птаха,
Що в синьому небі летить.
Твоя одинокая пісня,
На серці палає й щемить.

Твій погляд дарує надію,
Як помахи втомлених крил.
Нехай всі невдачі ,поразки,
Розвіє,як зоряний пил.

27.06.2012.


Рецензии