Бажання жити

Сумне буття? Нізащо, в серці спокій.
Надія є у завтрашньому дні.
Ніколи не була я лежебока,
І Бог дарує силоньки мені.

Ось і сьогодні вечір зустрічала
Я у садочку - рвала абрикос,
І по одинці в кошик його клала,
(Пізніше я зварила з нього морс).

Черешня сохне (в спеці стоїть літо),
Всю розкопала, корінь залила,
Як із подругою, балакала привітно.
Весною гарно так вона цвіла!

Так хочеться, щоб сад буянив квітно,
Ось і працюю, поки сили є.
О Господи, продовжи моє Літо! -
Хай сповниться бажання це моє.
                26.06.2012

Натхнення від:http://www.stihi.ru/2012/06/12/4091

Картина из Яндекса.


Рецензии
ЛЮДМИЛОЧКО, ЯК ГАРНО НАПИСАЛИ - ТАК ЩИРО, ПО ДОМАШНЬОМУ... ХАЙ ГОСПОДЬ ПРОДОВЖИТЬ ВАШЕ ЛІТО І ОСІНЬ ЩЕ НЕ ШВИДКО ЗАВІТАЄ ДО ВАС НА ГОСТИНУ!

Вера Кухарук   28.06.2012 23:44     Заявить о нарушении
Дякую Вам,Вірочко, за добрі слова. В наш час їх буває так мало.
Вам здоров'я і всього гарного!
З вдячністю,

Людмила Дзвонок   01.07.2012 21:58   Заявить о нарушении