Kyiv - city

Якби моє місто,
Місто янголів – емо
не було б просто точкою на мапі
а мало свій колорит,
Тоді, дійсно
Прибиральниця з третього поверху
була б також розумна і багата
але ні.

Якби моє місто
Місто балакучих тіток біля під'їздів
Вміло жити.
А не приймати дивних приїжджих
Можливо і мені жилося добре
не у дальніх роз*їздах
А в квартирі прокуреній,
Хай навіть на Борщагівці.

Якби моє місто
Місто бань церковних
На грудях
Було найкращим містом планети
Я все одно звалив би будь-куди
У смуттях

Адже навіть місто точно не знає де ти.


Рецензии