Сум

Ось і прийшла Новорічна ніч,
Та для мене вона сумна.
Не минула біда моїх пліч.
Як я буду жити одна?

Запалив в моїм серці вогонь
І раптом пішов в небуття.
Доторкнулась зима моїх скронь,
Та не згасли мої почуття.

Я щаслива, що ти в мене був.
Всього я з тобою пізнала.
Тепер ти навіки заснув,
А я загубила, що мала.


Рецензии