Мати

Розуміє кожна квітка і тварина
Що нема тепліше хати
Коли в ній така людина
Яка зветься рідна мати


Іноді хочется трохи помовчати
У літній сонячній тиші
Згадати свою добру мати
Нема нікого за неї ріднішє...


Рецензии