Обикновени рисунки-52. Към Изгрева Stranger on the

Не съм безсмъртен,
но обичам
като Боговете
всеки Изгрев
на Най-Великия,
даряващ Светлината.
И всяко утро
впивам взор
към Него –
сам и горд
с короната си
жежка…
А после вдигам
котва,
всички Ветрове
повикал
да пеят дивите си
химни
във платната…
Странник съм…
И нямам
дом на този Свят…
Отдавна никой
никъде не ме
очаква.
Не е зла участ,
просто е Съдба,
както казва някой…
Тежка.
Аз пък…Просто
махам със ръка.
Такива- като мен-
не се оплакват!

Б.Калинов
26.06.2012г.
Пловдив
Изображение из Интернета.



Рецензии