Сумна пiсня романс

(Посвящается Святославу...)

Уж не ти ль мене кликала?!
Уж не ти ль мене чекала?!
І ми все почнемо спочатку,
Сонечко моє

Я дивлюся тобі в очі,
Я в них бачу океани,
Я не знаю, що ж ти хочеш,
Сонечко моє

Мила моя
Дай хвилину
Я надивлюся на тебе
Я затримаю дихання,
Помовчимо удвох.

Як же ти мене чекала,
Як же ти мене кликала,
Щоб міг цілувати руки
Я тобі одній ...

26.06.2012


Рецензии