Печаль

Поперла з мене печаль,
просочується крізь кожу
і сльози-прозорий кришталь
Я їх зупинити не можу

і тілом проходить біль,
Скули зводить старанно.
І холод твій - то є сіль,
що сиплеться на мої рани!


Рецензии