Тим, хто каже

Тим, хто скаже мені - ти дурна,
відпусти вже його на волю!
Та хіба ж то моя вина,
що без нього вмираю від болю?

Тим хто каже: Навіщо це?
все одно вам не бути разом.
Я забуду його лице
І всього позабуду з часом.

Тим, хто каже: він не кохав
Тільки грався завжди з тобою.
Та невже з вас ніхто не пірнав
У любов та у біль з головою?

Тим, хто каже: Лікує час,
немов лікар зшиває рани
Може так все стається у вас,
Та зі мною такого не стане!


Рецензии