Роздуми

Все сильніше переконуюсь,що нічого в цьому житті не трапляється випадково! А ще впевнена стовідсотково у фразі: Що не робиться, робиться на краще!  Чудову дію цих двох законів нещодавно відчула на собі, і так вони розклали все по поличках мого життя, що нарешті все прояснилося. Дихати не стало легше, і поки що сумні думки нікуди не ділися з моєї голови, але здається мені я починаю все чіткіше бачити світло в кінці тунелю… От би ще знати, чи то світло надії чи просто я плутаю його зі світлом холодильника щоночі, коли  навшпиньках пробираюся до кухні, щоб зжерти  якусь вкусняшки при цьому  намагаючись надурити не інших,  а саму себе!


Рецензии