грош

Мені гроші потрібні для втіхи
а не тому, щоб були
і не тільки в потребі на ліки
а щоб в мене були будь коли
коли знаки дорожньго руху
читають мені свій диктант
я не веду навіть вухом
немов за кермом дилетант
мене зупиняють на фару
з кущів вибігають менти
кину їм сотку на шару
і зникають з дороги чорти
так і кочусь я в майбутнє
купую в чортів співчуття
нагадую друзі забудьте
з законністю спільне життя!!!


Рецензии