Хто дэ правыть ек брылём вш

Тут у нас случылась драма.
Батько кажэ, йды до хаты.
Да вламны хоть с пар млынкэй. А то вжэ зовсём малэ Б.
Мэлэ й мэлэ жыдкам хлебк!

Ну, воно-то так. Алэ Ж
Дэ подитэ всэ такэ…
Ну, що надто прынтДыть техст да й щэ й щось бы й с щэй П.
Мы Ж ны знаЕм ныц ныдэ.
Вси й смыюцьця з Васыле.

От мы й зарэ влип, бы дэсь
Той Пылып з БродНыць до дрищь.
Вот пак гэто вжэ зараза!
Ну, ХиПийна, с Хин машынка Ш. Я яё працёр и взё…П…
Ню, атправив Бы П в михШок. Кап запраФиф хто с прахФост.

Э!..гляжю…в закрытТых дырКах прам каХХайЮхц павуЧыхЧах!
Да, вот так ув хатц гниЛой
Справ, бы в цэрКвы, што. 

Ну, й я й пад накЛон таво…выхСухНухць цех вошк.
А це мошки как цыгНёт!
Дзе чаво эт скуль бягРогц!?
ОпШым, кака в ногць сафСём взь.

Ну, стыХийна Ж рокБим всё.
Туды-сюды й без вайПрось…хоць сто блинц ваф лоп.
КазакКу Сь то дзесь на Дон П,
То вэсь дэнь тякГай дермо,
Шо тут во оглоблё но позбыРаф уфЧор Ш.

Так вот управЛяйт брылёк
Щэ й якымСИК цип брылКом.
Дэ Ж то видано, шоп шляпа да гучыла чэрып кавКаць.

Да й вот так уси вж Брыли.
Хто куды но й в дыч всэ смычсь.
Од жонок уси но в фсхлип: пэрШый Грыша од титк Лидк враз пошов в той свит.
Ну, потом ГандРийк од Тоньк
НаяньЧився вдоВоль. 
Зарэ й Жорка гынды во
Пропывае но пеньсьнё.

Шэ остався Тёмка. Ну, той дЯвол моцНый!
Масцер спорта по всим вид!
Бо з СокирКыё родыфсь:
Трыцыть пэршоГох чысла Ж!
От и жмэ на ветерКах
ЛекТрык ф проводКах.

Да и то стоптавсь от Надьк,
Шо мегера, ох, щэ та!..Щэ булы два ПытРуси. Поспывалыся уси!
Да, ну, шо бо брыль, чы кепк.
Взев згомнев, помнев, засцев…выкынув на хрен!

Так от лёс жбурнув ий Мент,
Шо вам во
Усэ тороч:
Я, мол, Тёркин!
Я, Х, гирой!
Ну, й тыпэр гниёт.
С чэрыпа до ног.

Ну, й пойОхт: ах, шуя я! Тула й ройДинка моя!
Ий маричка от была Зь.
Да ий ту зляйМаф.
Оно чайка в батька Витьк
Шэ в корчех дэсь бы Ж вопыць.

Да, вот так сыды пычы вам млынци на лохачи.
Шэ но зары во найифсь.
В десить нич часив Ж.
Хлиб з якымыся корнишк.
Да гурком накрыф.

Да й вот слухаю но, хи-ха,
Вроди, прам Сыргийк Никитька.
А вдруг гленув-подывыфсь: Господи мий мил! Цэ Ж опЯть цип Митьк
Да з Виз Бирк сцисьКИ Сь.
От такы мы вш барды в Брычк.
Хто дэ правыть кым. Ким?
Я й ны чув такых. Хы!


Рецензии