We are dead souls

1. I loved you like an innocent sky,
But you wanted to die, to become a sunlight.
And I feel so lost in my own thoughts.
I need you but you've broken my heart.

Chorus:
I touch your hand, my tears fall,
Your look is dead, your breath is cold.
You're dead, I die. It is so false...
We are dead souls...

2. I want to die at once after you.
I burn to ashes, this flame is blue.
I ask, don't cry, fly in your sky,
Be free. Perhaps it'll destroy me.

Chorus

I kissed you and said "Good bye",
Over us flew the black crow.
I am called to hell by
Your already dead soul...

Your soul is dead!

My heart is burnt, my soul dies,
I scream and cry, I close my eyes.
Our dead love and killed dreams
Are burnt. I utter final scream!


Рецензии